Fruerlunds maleropgaver er de bedste i Randers!

Gennem vores store ekspertise og mange års erfaring i branchen, som vi har formået at oparbejde gennem tiden, er vi din oplagte professionelle partner i alle dele af dit malerprojekt. Vi kan varetage alle former for maleropgaver – store som små – og vi tilbyder løsninger til både private og erhverv.

Din foretrukne malervirksomhed
Vores malervirksomhed er opført omkring et fundament af nogle grundlæggende værdier, som vi altid lever op til ved alle opgaver. Vi er grundige og vores arbejde baseres på vores faglighed, vores gode sans for detaljer og ikke mindst god dialog mellem dig og os . Vi er yderst kvalitetsbevidste i alle aspekter i vores arbejde.

Inden vi påbegynder en opgave, tilbyder vi dig indgående rådgivning om farvervalg, valg af produkter; maling samt vedligeholdelse, således at vi sikre dig, at du har det bedste grundlag for at vælge den rette malerløsning for dig, der kan opfylde netop dine ønsker og behov.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os på telefon 40276061 eller på mail kim@fruerlunds.dk for vejledning eller et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at tage imod din henvendelse.